Okulumuzda kariyer günleri kapsamında meslek tanıtımın ilki gerçekleştirildi.

55. TÜBİTAK 2204-A Lie Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında ilimiz, 41 projeyle Van Bölge Finaline katılarak bölge finaline en çok proje gönderen il olarak 1. sırada , Türkiye genelinde de 6. sırada yer alarak önemli bir başarıya imza attı.

Okul Dergimizin İkinci Sayısı Yayınlandı

Okulumuzda Meslek Seçimi ve Kariyer başılığı altında seminer düzenlendi.

Akran eğitim uygulaması

Ara

Okulumuz Bilim Fen ve Teknoloji Kulübü Batman Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Kimya Bölümünü ziyaret etti. Deneyler yapıldı, üretilen ürünler incelendi.

Ara

Dünya Engelliler Günü, Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılından bu yana 3 Aralık'ta kutlanan uluslararası bir farkındalık günüdür. Bu günde Dünya çapında organizasyonlar düzenlenmektedir.

Kas

Sene başı veli toplantısı velilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler gününda öğrencilerimizden öğretmenlere sürpriz etkinlik.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 85. yıldönümünü münasebetiyle Vakıfbank Anadolu Lisesi tüm öğretmen ve öğrencileriyle birlikte 10 Kasım Atatürk'ü Anma programını gerçekleştirdi.

Kas

Öğrenci Akademisyen buluşmaları etkinlikleri kapsamında Batman Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mühendislik bölümü öğretim görevlisi Doç. Dr. Rıda Tür öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizin resimleri sergilendi.

Kas

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı okul aile birliği toplantısı düzenlendi.

Kas

Öğrenciler 29 Ekim- 4 Kasım Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Kızılay Kulübü yürütücüsü İngilizce öğretmeni Meryem Başlı Korkmaz rehberliğinde kendi yazdıkları şiir, deneme ve kompozisyonlar ile pano oluşturdu.

Tem

LGS Tercih döneminde öğrencilere fikir veresi adına okulumuzun tanıtım fotoğraflarını paylaşıyoruz.