May

Geleneksel hale getirdiğimiz sınıflar arası bahar dönemi futbol turnuvası başlamıştır

May

2 Dönem Veli Toplantımızı Gerçekleştirdik

Kızlar voleybol takımımız Kültür Kız Meslek Lisesi ile hazırlık maçı yaptı

Nis

Okulumuzun Tiyatro Kulübü öğrencilerinin hazırlamış olduğu Hansel ile Gretel bugün sahnelendi.

Nis

Okulumuz öğrencileri arasında müzik yarışması düzenlendi.

Öğrencilerimiz Tiyatroda Oyunculuk Hünerlerini Sergiledi

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Zafer KILIÇ tarafından velilerimize yönelik bir dizi seminer düzenlendi.

Okulumuzda öğretmenlerin de katılım sağladığı sınıflar arası basketbol turnuvası düzenlendi.

18 Mart Çanakale zaferinin yıl dönümünde şehitlerimiz anıldı.

12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif'i anma programını  gerçekleştirdik.

Okulun kalbi ktütphaneler projesi kapsamında etkinliklerimiz devam ediyor.

Okulumuz 10/E sınıfı öğrencimiz Muhammed Furkan BULUT gençler B kategorisinde il birincisi olmuştur.

Okulumuz Batman Milli Eğitim Müdürlüğü ile Batman Emniyet Müdürlüğü işbiriliğinde gerçekleşene Genç Zihinler Yarışıyor bilgi yarışmasına katıldı.

8 Mart Dünya Emekçi kadınlar günü vesilesiyle kadın emekçilerimizi unutmadık

Okulumuzda sınıflar arası voleybol turnuvası başlamıştır.