Etiket Sonuçları: EĞİTİM

Şbt

Vakıfbank Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinden yardımlaşma ve dayanışma amacıyla yapılan, geliri ihtiyaç sahibi öğrencilerimize giden kermesimiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Akran eğitim uygulaması

Okulumuzda Psikoeğitim Çalışması Kapsamında öğretmen ve aile oturumları gerçekleştirildi.

Şbt

Deprem sonrası öğrencilerimizde normalleşme sürecini hızlandırmak amacıyla psikoeğitim oturumları gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuzda başarıyı arttırmak için akran eğitimleri devam etmektedir. Okul Müdürümüz ve Müdür Yardımcımız akran eğitimindeki öğrencileri ziyaret etti. Öğrencilerimizin motivasyonlarının iyi olduğu görüldü.

Şbt

Öğrencimiz Berivan Baran eskrimde il ikincisi oldu. Kupasının Müdür Yardımcımız Feyzullah GEÇİT'in elinden alan öğrencimizin başarısının devamını dileriz.

Şbt

Öğrencilerimiz Deneyap sınavı için ilimiz Bilim ve Sanat Merkezi Teknoloji Tasarım Atölyesinde uzman eğitimciden eğitim aldılar.  Sınav öncesi hem moral hem de genel bir hazırlık çalışması yapan öğrencilerimiz motive oldular. Desteğini esirgemeyen Bilim ve Sanat Merkezi Öğretmeni Ercan Soysal'a teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimiz, Coğrafya Öğretmenimiz Eren ALAAĞAÇ eşliğinde Batman Müzesini ziyaret etti.

AFAD'ın Hazırladığı Birey ve Aileler İçin Farkındalık Eğitimi

Okulumuzda Afetler için Farkındalık Eğitimi verildi.