BATMAN / MERKEZ - Vakıfbank Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Batman

May

Pickleball sporu, Batman İl Temsilcileri Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine tanıtıldı. Pickleball, eğlence, sosyalleşme ve fiziksel aktivite amacıyla oynanan bir spordur. Aynı zamanda refleksleri, koordinasyonu ve dayanıklılığı geliştirmek için iyi bir fırsattır. Oyunun popülaritesi son yıllarda artmıştır.

May

Okulumuzun öğrencileri, öğretmenleri ve idarecilerinin katılımıyla İstiklal Park'ında "bilinçli insan, temiz çevre" şiarıyla çevre temizliğinin de yapıldığı keyifli bir piknik gerçekleştirildi. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda düzenlenen Voleybol Turnuvasında 11-E ve 11-H sınıfları final maçı oynadı. Heyecanlı geçen final maçının galibi 11-E sınıfı oldu. Turnuvaya katılan tüm takımlara ve bu organizasyonu düzenleyen öğretmenlerimize  teşekkür ederiz.

May

"Bir milletin güzel söyleyiş kudreti, edebiyatında; edebiyatın da en canlı ifadesi, tiyatrosunda belli olur."

Hem öğretmenlerimizin hem kulüp öğrencilerimizin hem de diğer öğrencilerimizin çok eğlendiği, eğlenirken de dil ve sanat açısından geliştiği, okulumuz Tiyatro Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanıp sunulan Tiyatro etkinliğimiz için emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

2. Dönem Veli Toplantısı velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

May

Akademisyen-öğrenci buluşmaları kapsamında Batman Üniversitesi'nin değerli akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Özlem Bezek Güre, "Üniversite Hayatına Dair Merak Edilenler" konulu bir seminer gerçekleştirdi. Öğrencilerimize aktardığı bilgilerden dolayı Hocamıza teşekkür ederiz.

May

Dilimizin Zenginlikleri etkinliği kapsamında Nisan ayı faaliyeti olan Beyit Ezberleme Etkinliği yapıldı. Türk Dili Edebiyatı öğretmenlerimize ve beyitleri okuyan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

55. TÜBİTAK 2204-A Lie Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında ilimiz, 41 projeyle Van Bölge Finaline katılarak bölge finaline en çok proje gönderen il olarak 1. sırada , Türkiye genelinde de 6. sırada yer alarak önemli bir başarıya imza attı.

Şbt

Vakıfbank Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinden yardımlaşma ve dayanışma amacıyla yapılan, geliri ihtiyaç sahibi öğrencilerimize giden kermesimiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda Meslek Seçimi ve Kariyer başılığı altında seminer düzenlendi.

Öğrecnilerimiz ile Batman Üniversitesi gezisi geliştirdik.

Şbt

Okulumuzda yaklaşık 2 aydır süren münazara yarışmasının finali yapıldı.  Birinci ve ikinci olan öğrencilerimize hediyeleri münazarayı düzenleyen öğretmenlerimizce verildi.

Şbt

Öğrencilerimiz il çapında yapılan satranç turnuvasına katıldı.

Ock

Öğrencilerimiz, Coğrafya Öğretmenimiz Eren ALAAĞAÇ eşliğinde Batman Müzesini ziyaret etti.

Ara

Okulumuzda insan hakları konferansı

Ara

Okulumuz 2015 yılında Fen Bilimleri Koleji olarak kurulmuştur. Ardından 2018 yılında kolej olarak eğitim öğretimi bırakmıştır. Bunun ardından okul binası 2021 yılında Milli Eğitim Bakanlığına devredilmiş ve Vakıfbank Anadolu Lisesi ismini alarak resmi bir anadolu lisesi olmuştur. Okul 9. sınıfta 242 öğrenci 17 öğretmen ile eğitim öğretime başlamıştır. Bir süre başka bir okulun binasında bulunan Vakıfbank Anadolu Lisesi 11 Ekim 2021 tarihinden itibaren tadilatı yapılan kendi binasında eğitim öğretime devam etmektedir.